Голова лісгоспу Чагаровський сховав сім’ю від лісової мафії

Фото: Р. Чагаровский/ Facebook

Голова «Жовтневого лісового господарства» Харківській області Руслан Чагаровський повідомив, що через боротьбу з лісовою мафією був змушений вивезти своїх дітей у безпечне місце.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Руслана Чагаровського на його сторінці у Facebook.

Голова лісового господарства на Харківщині, який доповів президенту Володимиру Зеленському про незаконну вирубку лісів у регіоні, повідомив, що боїться за свою сім’ю, тому змушений був прийняти певні міри для її захисту.

«Доки триває моя боротьба з харківською дійовою мафією, сім’ю довелося вивезти з міста. Після того, як дружинi спалили машину та гараж, я не можу ризикувати найціннішим», – написав Чагаровський у соцмережі.

На світлині у соцмережі Чагаровський стоїть, обнявши трьох малих діток – двох хлопчиків і дівчинку.

Як повідомляв Харків Times, 17 липня у зв’язку з масштабними незаконними вирубками лісу на Харківщині відбувся візит президента України до Харкова. Про ситуацію з вирубкою Володимиру Зеленському доповідав директор ДП «Жовтневий лісгосп» Руслан Чагаровський.

Напередодні, вночі 17 липня, приблизно о 3:30 на проспекті Ювілейному в Харкові невідомі підпалили гараж директора лісгоспу «Жовтневий» Руслана Чагаровського.

Держагентство лісових ресурсів звільняє лісничого, який розповів Зеленському про вирубку лісів на Харківщині.

Руслан Чагаровський заявив про те, що його хочуть прибрати з системи, щоб його аудит не виявив плоди багаторічної діяльності лісової мафії.

Замість чорних лісорубів перевіряють голову лісгоспу, який доповів президенту про незаконні вирубки. Державне агентство лісових ресурсів України направило комісію перевірити фінансово-господарську діяльність голови «Жовтневого лісового господарства» в Харківській області Руслана Чагаровського.