У Харкові спалили гараж директора лісгоспу, який боровся з незаконною вирубкою (відео)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Вночі 17 липня, приблизно о 3:30 на проспекті Ювілейному в Харкові невідомі підпалили гараж директора лісгоспу “Жовтневий” Руслана Чагаровського.

Як дізнався ХарківTimes, першими про подію повідомили в Facebook-спільноті “Харків 1654” і опублікували відео пожежі. За інформацією соцмережі, директор лісгоспу представить доповідь про незаконну вирубку лісів на Харківщині Президенту України Володимиру Зеленському, який сьогодні, 17 липня приїде до Харкова.

Як розповів Руслан Чагаровський, невідомі підпалили гараж, в якому знаходився автомобіль Toyota Land Cruiser Prado, що належить його дружині, і господарські речі. Приблизна сума збитку – 35 тисяч доларів, повідомляє Depo.Харків.

Чагаровський зазначив, що чотирьох зловмисників бачив сусід, якому розбили скло в автомобілі і чекав в цей час приїзду поліцейських. “Чотири людини підійшли, облили гараж речовиною, підпалили і зникли в напрямку 24-поверхівки”, – сказав директор, додавши, що сусід вже дав свідчення.

Він зазначив, що на гаражі також були камери зовнішнього відеоспостереження, зараз із записами працюють правоохоронці.

Підпал гаража Руслан Чагаровський пов’язує зі своєю діяльністю, зі своєю боротьбою з незаконними рубками.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Як повідомляв ХарківTimes, Руслан Чагаровський оприлюднив інформацію про те, що “чорні лісоруби” знищують столітні дуби на Харківщині. За його словами, через вирубку столітніх дубів лісгосп «Жовтневий» зазнав збитків на 80 мільйонів гривень.