Харківський член партії Бойко пригрозив невідомим, які забруднили офіс (доповнено)

Фото: Андрей Лесик/Facebook

У Харкові знову напали на приймальню партії «Опозиційна платформа – за життя» та народного депутата Юрія Бойка, розташовану на вулиці Харківська набережна.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів екс-депутат Харківської міськради, член партії «Опозиційна платформа – за життя» Андрій Лесик, повідомляє ХарківTimes.

«На офіс «Опозиційна Платформа – За Життя» в Харкові знову напали. Ми навіть не встигаємо ліквідувати наслідки від минулого погрому …», – написав Андрій Лесик.

Відзначимо, що харківський член партії Бойко дуже емоційно відреагував на подію.

«Дістали! Ламати і шкодити – це не створювати!!! Адже «зло», яке ви робите, повернеться до вас!!!», – пригрозив Лесик невідомо кому.

Як повідомили очевидці події на одному з харківських Telegram-каналів, «вночі на набережній невідомі залили фарбою приймальню Бойко, після цього за ними погналися двоє людей, стріляючи по ним з травматів».

У поліції Харкова повідомили, що проводиться перевірка інформації про пошкодження приймальні одного з депутатів Верховної Ради.

«Відповідно до заяви керівника приймальні, невідомі особи облили червоною фарбою фасад, двері та вікна приміщення», – повідомляють у відділі комунікації поліції Харківської області.

Фото: Андрей Лесик/Facebook

Повідомлення про даний факт надійшло до служби «102″ сьогодні, 30 червня, о 09.30. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Київського відділу поліції. Інформація внесена до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Перевірка триває.

Як повідомляв Харків Times, 27 червня, близько 3:40 в Харкові невідомі напали на громадську приймальню партії “Опозиційної платформи – за життя” і народного депутата Юрія Бойка, розташовану на вулиці Харківська набережна. Нападники розбили скло на вході в будівлю і облили фасад зеленкою.

За фактом пошкодження приймальні депутата Верховної Ради Юрія Бойка відкрито кримінальне провадження.