У Харкові невідомі напали на офіс партії Бойко (оновлено, додані фото)

Фото: Андрей Лесик /Facebook

27 червня, близько 3:40 в Харкові невідомі напали на громадську приймальню партії “Опозиційна платформа – за життя” і народного депутата Юрія Бойка, яка розташована на вулиці Харківська набережна.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів екс-депутат Харківської міськради, член партії “Опозиційна платформа – за життя” Андрій Лесик, повідомляє Харків Times.

Нападники розбили скло на вході в будівлю і облили фасад зеленкою. На думку Лесика, напад здійснили представники радикальних партій.

На місце події викликали правоохоронців. Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції області, з місця події працівники поліції вилучили речові докази. Також допитали свідків. Охоронець повідомив, що почув звук. На вулиці нікого не побачив.

Даний факт внесений до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відзначимо, що громадську приймальню, на яку було скоєно напад, відкрили напередодні. У відкритті брав участь лідер партії “Опозиційною платформи – за життя” Юрій Бойко.

Фото: Андрей Лесик /Facebook
Фото: hk.npu.gov.ua