У Харкові стріляли в чоловіка через неприязні відносини

Илюстративне фото

Житель Харкова через неприязні відносини ледь не вбив чоловіка.

Про це ХарківTimes довідався із повідомлення Відділу комунікації поліції Харківської області.

За скоєння злочину працівники Московського відділу поліції затримали 29-річного чоловіка. Зараз зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

2 червня від будинку, розташовного на вулиці Гвардійців Широнінців, до відділення реанімації Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги був госпіталізований 30-річний чоловік з кульовими пораненнями голови, грудної клітини та стегна.

За даним фактом слідчим Московського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2, ст. 15, ч.1, ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що ушкодження потерпілому наніс 29-річний мешканець міста Харків через неприязні відносини в результаті раптового конфлікту. Місцезнаходження знаряддя злочину наразі встановлюється.

Працівники поліції 3 червня затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Згідно з санкцією статті йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв ХарківTimes, 6 травня працівник спецпідрозділу поліції, який був не на службі, отримав шість вогнепальних поранень. У чоловіка стріляли з револьвера під патрон Флобера – гумовими кулями, з близької відстані.