На Великдень у парку Горького: гонка писанок, дискотеки з великодніми зайцями і група «КAZKA»

Фото: city.kharkov.ua

Харків’ян запрошують до парку Горького на великодні свята, де їх чекає насичена святкова програма.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

Фольклорне свято «Пасхальні візерунки» пройде 27- 29 квітня у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

У ці дні гостей парку чекають виступи народних колективів, тематичні майстер-класи, ігри та конкурси.

Так, у Дитячому парку, біля сцени «Комашка», встановлять гіпсову заготовку метрового пасхального яйця, на якій діти своїми долоньками зроблять візерунок. Тут же розміститься великодній жолоб, на якому пройдуть гонки писанок. Ця гра  проводитиметься в парку все вихідні.

Під час пасхального марафону на головній сцені виступлять артисти Центру народної творчості, фольк-гурт «Євшан зілля», ансамбль «Три плюс два», група «Льюїс Керролл».

О 12:00 28 квітня в парку стартує квест «Гонитва за крашанками». У найзатишніших місцях зони відпочинку діти зможуть знайти розмальовані яйця, які можна буде обміняти в Розважальному центрі на великодні паски.

З 12:00 до 17:00 в Лігві Біллі Кіда пройдуть лазертаг-бої «Полювання на лисиць». Дітям потрібно буде вполювати лисицю, яка хоче переловити всіх великодніх кроликів. Кожен учасник зможе здійснити по 100 пострілів, а в кінці на дітей чекає великодній сувенір.

У Розважальному центрі протягом всіх днів проходитимуть майстер-класи з виготовлення крапанок, писанок, народних іграшок, а ввечері – дискотеки з великодніми зайцями.

Під час свята всі охочі зможуть виграти призи та подарунки. Для участі в розіграші необхідно покататися на атракціоні і кинути корінець від квитка в барабан, розміщений біля сцени в Дитячому парку. На корінці потрібно написати свій номер телефону та ім’я з прізвищем. Розіграші проходитимуть двічі на день. Біля головної сцени гостей парку також чекають безліч розважальних конкурсів та програм.

30 квітня в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького відбудеться урочисте відкриття сезону. Цього дня в парку також пройдуть розіграші, танцювальні шоу і виступи артистів. На центральній алеї відбудеться конкурс сімейного малюнка на асфальті «Мій улюблений парк».

О 18:00 на головній сцені стартує святковий концерт групи «Льюїс Керрролл», за яким послідує танцювальне шоу «Salsa Loca». А о 20:00 розпочнеться виступ групи «КAZKA». Завершить відкриття сезону святкова дискотека від Dj Tokio Rabbit, яка триватиме до 23:00.

З повною програмою святкових заходів в парку Горького можна ознайомитися на сайті міськради.