Стрілянина у харківському ТЦ: поліція відкрила кримінальну справу

Фото: ХС | Харьков / Telegram

За фактом стрілянини, яку вчинив чоловік в торгівельному центрі у Харкові, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції області, інформацію про подію правоохоронці отримали 17 квітня близько 21:10.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група Основʼянського відділу поліції та патрульна поліція. Як встановили поліцейські, в торгово-розважальному центрі відбувся конфлікт між охоронцем та 34-річним чоловіком. В результаті 34-річний харків’янин дістав пневматичний пістолет та здійснив кілька пострілів. З заявами про нанесення тілесних ушкоджень до поліції звернулися обидва учасника конфлікту.

Як повідомляв Харків Times, стрілянину вчинив чоловік в ТЦ “Протон” на вулиці Богдана Хмельницького. За словами очевидців, стрілець вів себе агресивно, кричав, що він адвокат. До нього підійшов охоронець і попросив вийти з центру. У відповідь так званий адвокат витягнув зброю. Один з очевидців спробував вибити пістолет. У результаті стрілок зробив два постріли. Після чого його пов’язали.