Харківській чиновниці подарували 760 тисяч гривень

Заступник начальника відділу транспортної інфраструктури департаменту інфраструктури Харківської міської ради Аліна Момот отримала в подарунок 761 тисячу 400 гривень.

Про це стало відомо з декларації Момот, яку вона подала до НАЗК 29 березня. У документі чиновниця зазначила, що гроші їй подарувала Толстих Ольга Олексіївна.

В цей же день чиновниця повідомила до НАЗК, що 20 березня купила квартиру в Харкові площею 45,5 кв.м. Відповідно до даної декларації за житло Момот заплатила 761 тисяча 400 гривень.

За рік чиновниця департаменту інфраструктури заробила 177 тисяч 287 гривень. Дохід її чоловіка, Момот Ігоря Анатолійовича склав 45 тисяч 319 гривень. Про заощадження в готівці або на банківському вкладі декларант в НАЗК не повідомила.

Відповідно до щорічної декларації, чоловікові чиновниці належить квартира в Харкові площею 39,1 кв.м. Ще одну квартиру в Харкові подружжя орендують. Прізвище, ім’я та по батькові господині цього житла точно таке, як у жінки, яка подарувала чиновниці 760 тисяч гривень, – Толстих Ольга Олексіївна.

Як повідомляв Харків Times, на Харківщині завідуюча сільським клубом купила квартиру вартістю понад 600 тисяч гривень.