Власник “нехорошої квартири” поняття не має, кого та яким чином до нього прописали

Чоловік, який мешкає у 35-й квартирі будинку №52 по вулиці Шариковій, навіть уявити собі не може, як саме й коли точно в його квартирі виявилися прописаними 187 осіб.

Як розповіло Харків Times джерело, що побажало залишитися невідомим, чоловік дійсно хворий та наглядається у лікаря-психіатра, хоча є дієздатним. В нього небагато родичів, з якими ця людина не спілкується. Уже близько двох років тому він говорив, що в його квартиру хтось прописав якихось “чужих людей”, але не уточнював їхньої кількості.

Наскільки відомо співрозмовнику ХТ, чоловік нікому не передавав свій паспорт та інші документи. Таким чином, “секрет” прописки у його квартирі 187-ми невідомих “квартирантів”, мабуть, губиться десь у надрах паспортних столів та ЖЕКів.

Як повідомляв Харків Times, у двох харківських квартирах виявилися зареєстрованими 398 виборців. Юристи пов’язують цей “феномен” не стільки із виборчими списками, скільки із легалізацією “мертвих душ” з так званих “ЛНР/ДНР”, отримання пенсій для яких стало цілком прибутковим бізнесом для нечистих на руку наших земляків.