Мешканець Ізюма загинув під час бойових дій на Донбасі

Фото: city-izyum.gov.ua

16 березня 2019 року у зоні бойових дій на сході України при виконання військового обов’язку загинув ізюмчанин, молодший сержант Олександр Федорович Пишний.

Про це повідомляє Ізюмська міська рада.

Олександр Пишний народився в Ізюмі 19 січня 1970 року. У 1987 році закінчив Ізюмську середню школу №11. У 1992 році закінчив Харківський автомобільно-шляховий технікум.

З січня 2015 року проходив військову службу на посаді водія-санітара спочатку за мобілізацією, а потім на контрактній основі у зоні бойових дій на Сході України.

Прощання із загиблим молодшим сержантом Олександром Пишним відбудеться 20 березня 2019 року о 12.00 у місті Ізюм за адресою: вул. Патріотів, 27, кв. 7.

Як повідомляв Харків Times, 6 березня 2019 року у Чугуєві поховали загиблого в Іловайському котлі Руслана Дейнеку.  20-річний Руслан пішов захищати Україну добровольцем. Він служив наводником САУ у 92-й Окремій механізованій бригаді. Увечері 27 серпня під Іловайськом в САУ потрапила російська міна. Поранення 20-річного навідника Руслана Дейнеки виявилося несумісним із життям. Евакуювати тіло також не було можливості, оскільки обстріли з ворожої артилерії не лише не припинилися, а й посилилися так, що невдовзі була знищена майже вся техніка 92-ї бригади. Руслана поховали на кладовищі в Запоріжжі як невідомого бійця. За чотири роки особу загиблого захисника України ідентифікували за допомогою ДНК.