Поліцейські вилучили у колишніх правоохоронців тонну наркотичної суміші

Фото: Олег Бех/Facebook

Харківські поліцейські вилучили близько тонни наркотичної суміші з макової соломки та харчового маку в членів угруповання, що складалося з колишніх правоохоронців.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник Головного управління Нацполіціі області Олег Бех, до групи входило більше десяти осіб.

Фото: Олег Бех/Facebook

“Макову соломку наркодилери отримували великими партіями із західних регіонів України. Для маскування змішували з харчовим маком та розповсюджували на Харківщині”, – написав Бех.

Фото: Олег Бех/Facebook

Наразі протиправна діяльність групи задокументована. Вирішується питання оголошення затриманим про підозру у вчиненні кримінального злочину. Найближчим часом, за словами начальника управління, суд обиратиме для фігурантів запобіжний захід.

Як повідомляв Харків Times, співробітники Управління протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіціі області спільно з працівниками Дергачівського, Чугуївського та Харківського райвідділів поліції під час спільного рейду 12-13 березня виявили три факти продажу наркозалежним особам заборонених речовин. Наркотиками торгували на дому, з автомобіля й навіть у магазині.