Поза політикою: вкрав у агітаторів стіл та стілець

Співробітники Шевченківського райвідділу поліції затримали 46-річного, раніше судимого харків’янина за підозрою в тому, що він 22 лютого пограбував агітаційний намет одного з кандидатів у президенти.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіціі області, із заявою про пограбування до райвідділу звернувся 18-річний юнак.

Він розповів, що ввечері 22 лютого він зі своїм 21-річним товаришем “здійснювали агітаційну діяльність” у наметі кандидата у президенти. Близько 16:30 до них підійшов чоловік та “почав конфліктувати”. В ході сварки він перевернув намет, розкидав агітаційні матеріали, після чого забрав стіл та стілець і поїхав на вантажному автомобілі.

Наразі підозрюваний у цьому злочині затриманий, він попереджений про підозру за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу (грабіж) та знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв Харків Times, 7 лютого біля станції метро «Героїв праці» двоє хлопців забрали в агітаторів партії «Самопоміч» листівки, після чого один з них вибив телефон з рук волонтера. Під час конфлікту невідомі говорили, що не дадуть продовжувати агітацію. На одному з чоловіків була символіка «Національного корпусу».