Двом чоловікам загрожує до 12 років в’язниці за групове згвалтування харків’янки

Фото: СЛЕД.net.ua

Червонозаводський районний суд м. Харкова розгляне обвинувальний акт стосовно двох підозрюваних у груповому зґвалтуванні, яке вони скоїли в грудні минулого року.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області з посиланням на керівника Харківської місцевої прокуратури № 5 Володимира Калюга. За словами Калюги, на 40-річну харків’янку напали двоє чоловіків серед дня на пустирі неподалік недобудови.

“Зловмисники побили жертву. А після того, як потерпіла вже не могла чинити опір, повалили на землю та зґвалтували”, – розповів Володимир Калюга.

Врятували жінку випадкові свідки, які викликали правоохоронців. Нападників затримали того ж дня. Ними виявилися двоє мешканців Харківщини 54 та 47 років.

Наразі на вимогу прокуратури підозрювані перебувають під вартою. За скоєне ґвалтівникам загрожує до 12 років позбавлення волі.

Як повідомляв ХарківTimes, 25 січняв одній з аптек Харкова невідомий зґвалтував та пограбував дівчину-провізора.  Через дві години після злочину підозрюваного затримали неподалік від його помешкання.