В Харкові суд відправив під арешт підозрюваного у вбивстві собаки

Иллюстративное фото: informator.zp.ua

Київський районний суд м. Харкова обрав для підозрюваного у жорстокому вбивстві тварини запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави в сумі 96 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області з посиланням на керівника місцевої прокуратури Олександра Фільчакова. Посадовець нагадав, подія трапилася наприкінці жовтня минулого року. Підозрюваний жорстоко побив металевою палицею сусідського собаку, що зачепився ланцюгом за паркан між подвір’ями. Тварина при цьому не мала змоги ані втекти, ані захиститися. За годину після побиття собака помер.

На даний час досудове розслідування триває. Відповідно до Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв ХарківTimes, на Харківщині судитимуть вбивцю собаки. В с. Козіївка Краснокутського району області чоловік зав’язав мотузку навколо шиї собаки та проніс її вулицею повішеною через плече, що призвело до смерті тварини. Померлу собаку чоловік повісив на дерево біля домоволодіння хазяйки тварини.