В Україні запустили додаток YouTube Kids

Фото: www.ukrinform.ua

З 21 лютого додаток YouTube Kids став доступний для української аудиторії.

Про це повідомляється в офіційному блозі Google Україна, передає Укрінформ.

“Ми раді оголосити про запуск YouTube Kids в Україні. Тепер стане простіше знаходити відео, які подобаються дітям, вибирати канали, а також обмежувати час перегляду, щоб діти могли насолоджуватися переглядом відеоконтенту, який підходить для всієї родини, на YouTube Kids”, – йдеться в повідомленні.

У додатку YouTube Kids зібрані розважальні та пізнавальні ролики для всієї родини: мультфільми, навчальні відео, дитячі віршики та пісеньки, пізнавальні відео, які покликані допомогти знайти зрозумілі малюкам відповіді на питання про науку, мови, математику або природу. Діти можуть дивитися добірки відео від надійних партнерських каналів на найрізноманітніші теми: від декоративно-прикладного мистецтва до музики, спорту, навчання і багато чого іншого.

Канали і плейлисти даного додатку згруповані в чотири категорії: “Шоу”, “Музика”, “Навчання” і “Цікавинки”.

Великі зображення, барвистий дизайн і добре видимі значки полегшують використання додатка для найменших глядачів.

У додаток включено безліч функцій, які можуть допомогти батькам контролювати, що дивляться їхні діти. Режим “Схвалені відео” дозволяє батькам спеціально вибирати окремі відео і канали, щоб зробити їх доступними для своєї дитини в додатку.

За допомогою вбудованого таймера батьки можуть легко контролювати час перегляду своїх дітей – наприклад, обмеживши сеанс до 30 хвилин. Додаток повідомить дитині, коли його сеанс закінчиться.

Додаток YouTube Kids є безкоштовним за рахунок підтримки реклами.

Завантажити додаток YouTube Kids можна на Google Play і Apple Store.

З моменту свого запуску в США чотири роки тому YouTube Kids став одним із найпопулярніших додатків для дітей. Це новий додаток можна завантажити безкоштовно на телефон, планшет або його можна використовувати на великому екрані.