Війна в Україні: 10 обстрілів з мінометів, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів

13 лютого російські окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі тричі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Схід” окупанти сім разів обстріляли українські позиції. У районі села Водяне ворог двічі обстріляв з мінометів калібру 120 мм, і третій обстріл – із застосуванням станкового протитанкового гранатомету. Поблизу населеного пункту Лебединське окупанти гатили з мінометів калібру 120 мм. Павлопіль двічі обстріляли з протитанкових ракетних комплексів, станкових гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Поблизу міста Авдіївка вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник тричі обстріляв українських захисників. В районі села Кримське вели вогонь із гранатометів різних систем та стрілецької зброї. З великокаліберних кулеметів обстріляли позиції наших військових поблизу населеного пункту Новолуганське. З озброєння бойової машини піхоти БМП-1 та станкового протитанкового гранатомету – в районі населеного пункту Травневе.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.

За даними розвідки, 13 лютого двох окупантів знищено та двох поранено.

Як повідомляв Харків Times, 12 лютого російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі один раз із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.