Війна в Україні: 12 обстрілів, один український військовослужбовець поранений

11 лютого російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі вісім разів із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Схід” велися обстріли позицій захисників України в районі трьох населених пунктів. Гнутове було обстріляно з мінометів калібру 120 мм та, двічі, з мінометів калібру 82 мм. В районі села Пески окупанти вели вогонь з мінометів калібру 120 мм і, двічі, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Біля Павлополя ворог гатив з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів і, вдруге, зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник обстріляв українські позиції в районі селища Новотошківське двічі – з мінометів калібру 82 мм. Поблизу села Кримське ворог вів обстріл з мінометів 82-го калібру. Районі населеного пункту хутір Вільний було обстріляно з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.

За даними розвідки, 11 лютого одного окупанта знищено та одного поранено.

Як повідомляв Харків Times, за минулу добу, 10 лютого російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі тричі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.