Пасажира електрички Дергачі-Харків поранили ножем (доповнено)

Фото: соцсети

Пасажира електрички Дергачі-Харків ушпиталили до лікарні швидкої та невідкладної допомоги з декількома ножовими пораненнями та в шоковому стані. Про це розповів директор Центру екстренної медичної допомоги Віктор Забашта, повідомляє UA: Харків.

За словами Забашти, пораненому 43 роки. У постраждалого поранені шия, предпліччя та живот. Медик додав, що рани чловік отримав в електричці Дергачі — Харків 7 лютого, приблизно о 22:50.

Пізніше прес-служба Нацполіції в області повідомила, що 7 лютого о 22:54 до Дергачівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на станцію у місті Дергачі прибуває потяг сполученням “Козача Лопань – Харків”, у вагоні якого знаходиться чоловік із ножовим пораненням.

Потерпілим виявився 43-річний мешканець селища Мала Данилівка. Зі слів матері чоловіка, грошей та цінних речей у нього не було.

Стан здоров’я чоловіка медики оцінюють як тяжкий.

Слідчі Дергачівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (замах на умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляв Харків Times, на залізничній станції «Мерефа» електропоїзд сполученням «Харків-Гусарівка» 15 грудня близько 0:45 смертельно травмував чоловіка, який лежав на шляхах.