На Південному вокзалі службовий собака знайшов наркотики у пакунку з кавою (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

На території Південного залізничного вокзалу в рюкзаку іноземця знайшли більш 300 грамів наркотиків. Як повідомляє відділ комунікації Нацполіціі області, на рюкзак, що належав 24-річному громадянину Марокко, зреагував службовий собака.

Під час огляду речей іноземця поліцейські виявили целофановий пакет з кавовими зернами, серед яких була схована скляна банка та два пакети з наркотичною речовиною рослинного походження. Крім того в речах було знайдено пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Фото: hk.npu.gov.ua

За даним фактом слідчі Холодногірського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, на стаціонарному посту поліції біля виїзду з міста в Індустріальному районі поліцейський пес виявив наркотики в автомобілі Skoda Octavia в 31-річного мешканця Харківської області.