Поліція розшукує жертв серійного ґвалтівника

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція розшукує інших можливих жертв серійного насильника, затриманого після того, як він зґвалтував дівчину-провізора в одній з аптек Немишлянська району міста.

Як повідомляють у відділі комунікації Нацполіціі області, під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що заарештований судом на 60 діб підозрюваний вже неодноразово був засуджений за “злочини проти статевої свободи, які завжди поєднував із пограбуваннями своїх жертв”.

“Останній термін за зґвалтування рецидивіст отримав у 2009 році, звільнився з місць позбавлення волі у 2014 році, а вже за два роки знову був притягнутий до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень”, – йдеться у повідомленні.

На думку слідства, напад на дівчину в аптеці – не єдиний злочин, скоєний підозрюваним після звільнення. Поліція просить усіх громадян, які стали жертвами цієї людини, звернутися до поліції за телефонами: (057) 93-80-00, 102 або в інший зручний спосіб.

Як повідомляв Харків Times, увечері 25 січня в одній з аптек Немишлянського району міста була зґвалтована та пограбована дівчина-провізор. Підозрюваного затримали протягом кількох годин.