Стрілянина на Різдво

Поліція розслідує обставини нападу на місцевого жителя його родичами в сел. Борова Харківської області.

Про це сьогодні повідомили журналістам у відділі комунікації Нацполіціі.

Конфлікт стався 6 січня в сел. Борова. Заяву про те, що його намагалися вбити, 28-річний чоловік подав до Борівського відділення поліції через два дні, 8 січня.

За його словами, між ним і його родичами виникла сварка. В ході цієї сварки 49-річний родич заявника та його 24-річний син кілька разів вистрілили “в його бік”. Врятувало чоловіка лише те, що він встиг сховатися за своїм автомобілем Renault.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Боровського відділення поліції та експерти. Під час огляду поліцейські виявили пошкодження на автомобілі заявника. Правоохоронці встановили всіх учасників конфлікту й опитали їх.

З місця події поліція вилучила пошкоджений автомобіль та речові докази. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик відділення поліції.

Слідчий відкрив за даним фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу (замах на умисне вбивство). Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Слідство триває.

Як повідомляв Харків Times, 22 грудня поліцейські затримали на вулиці Волховській (неподалік від перехрестя пр. Льва Ландау та вул. Івана Камишева) чоловіка, який влаштував стрілянину з автомата.