Тепломережі відключать від тепла будинки на Салтівці та на вул. Морозова

Комунальне підприємство “Харківські теплові мережі” повідомило, що в зв’язку з проведенням ремонтних робіт буде відключено опалювання та гаряче водопостачання в ряді будинків в двох районах Харкова.

Про це йдеться в телефонограмі, опублікованій на сайті підприємства.

Так, в Слобідському районі 3 січня з 9:00 до 21:00 по вул. Морозова, 20 виводиться в ремонт ділянка тепломагістралі ТМ-62 з відключенням опалення та гарячого водопостачання на 2 житлових будинки та 4 відомства, обмежених вул. Морозова та вул. Матросова.

У Московському районі 3 січня з 8:00 до 20:00 по вул. Гвардійців Широнінців, 25-27 виводиться в ремонт ділянка тепломагістралі ТМ-51, з відключенням опалення та гарячого водопостачання на 48 житлових будинків, 1 школу, 1 дитячий заклад, 41 відомство, обмежені вул. Гвардійців Широнінців, вул. Стуса і вул. Писемського.

Як повідомляв ХарківTimes, масштабна аварія теплових мереж сталася ввечері 7 грудня на перехресті вулиць Гвардійців Широнінців і Бучми.

Увечері 14 листопада на вул. Морозова жителі двох будинків, в яких з початку опалювального сезону було відсутнє опалення, на півгодини перекрили рух трамваїв у обидві сторони.