Поліція затримала водія, що вбив людину та втік (фото)

Фото: Нацполіція

Поліція затримала 36-річного харківця, якого підозрюють в тому, що ввечері вчора, 8 квітня, він у стані алкогольного сп’яніння збив двох юнаків та втік з місця ДТП на вулиці Москалівській у Харкові. Внаслідок цього 21-річний юнак помер на місці події, а його 23-річний товариш був шпиталізований.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції Харківщини.

Інформація про смертельну ДТП надійшла до поліції близько 20:20.

«Для розшуку та затримання порушника були орієнтовані усі наряди поліції. Менш ніж за годину працівники управління патрульної поліції біля житлового будинку виявили розшукуваний автомобіль, який мав механічні пошкодження. Поліцейські здійснили поквартирний обхід, опитали свідків та встановили чоловіка, який скоїв наїзд», – йдеться у повідомленні.

Тепер у цьому злочині обґрунтовано підозрюють 36-річного мешканця Харкова, «який мав ознаки алкогольного сп’яніння». Він затриманий. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру за ч.3 ст. 286-1(порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Фото: Нацполіція

Як повідомляв Харків Times, місяць тому, 8 березня, невідомий водій скоїв наїзд на 65-річного чоловіка у місті Мерефа на Харківщині та втік з місця події. Наступного дня постраждалий помер у лікарні. Тепер водія розшукує поліція.