Кількість поранених російськими ракетами у Харкові збільшилася до 11 (фото)

Фото: Харків Times

Кількість поранених під час сьогоднішнього, 29 грудня, вранішнього обстрілу Харкова російськими ракетами збільшилася до 11 людей.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

«Внаслідок ударів 1 людина загинула – чоловік близько 35 років, 11 людей зазнали поранень. У результаті двох хвиль ворожих ударів зафіксовано руйнування та пошкодження складських та виробничих будівель, транспортного депо, підприємства», – йдеться у повідомленні.

Згідно із повідомленнями ХОВА, загиблий та поранені – це працівники постраждалих від російських атак підприємств міста.

Як дізнався Харків Times з повідомлення у Facebook начальника Слідчого управління ГУ Нацполіції Харківщини Сергія Болвіноіва, у парку Артема знайдено нерозірваний російський снаряд. Це місце поліція огородила, незабаром тут працюватимуть вибухотехніки.

«Наполегливе прохання – максимально дбати про власну безпеку, без зайвої потреби не гуляти містом. Влучання зафіксовані в кількох районах, будьте пильні та обережні», – звернувся до містян Болвінов.

Як заявив у Telegram президент Володимир Зеленський, сьогодні зранку росія по Україні «била майже всім, що має у своєму арсеналі: «кинджали», С-300, крилаті ракети, БПЛА. Стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505».

За його словами, була збита більшість зі 110 випущених росіянами ракет.

«Пологовий будинок, навчальні заклади, торговельний центр, багатоповерхівки та приватні будинки, комерційний склад, паркувальний майданчик. Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя й інші наші міста… Ми обовʼязково відповімо терористам на їхні удари. І ми будемо боротися, щоб гарантувати безпеку своїй країні, кожному місту, усьому нашому народу. Російський терор повинен програти – і саме так і буде», – заявив Зеленський.

На фото: Наслідки «прильоту» російської С-300 по медзакладу в Київському районі Харкова та нерозірвана ракета в парку.

Як повідомляв Харків Times раніше, внаслідок трьох хвиль російських ракетних ударів по Харкову зранку сьогодні, 29 грудня, загинув чоловік 35 років. Ще восьмеро людей отримали поранення. Двоє з них у тяжкому стані.