Післязавтра нам обіцяють сніг та жовтий рівень небезпеки

Фото: ukrinform.com

У зв’язку з виходом південного циклону, починаючи з вечора 19 листопада та протягом 20 – 21 листопада у Харківській області очікується погіршення погодних умов.

Про це Харків Times повідомили у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

«Сніг, мокрий сніг;  вдень 20 листопада значний сніг, мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Утвориться сніговий покрив висотою 10 – 15 см.  Температура знизиться вночі до 2 – 7° морозу,  вдень до 0 – 5° морозу. Надалі збережеться холодна без опадів погода. І рівень небезпечності, жовтий», – йдеться у повідомленні.

Синоптики попереджають, що погіршення погодних умов може призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

У Головному управлінні ДСНС області Харків Times також попередили про погіршення погодних умов та нагадали водіям, що треба «подбати про зміну літньої гуми на зимову».

«Одягайтеся тепліше і переконайтесь, що ваші авто також підготовлені до ускладнення погодних умов! Просимо водіїв, хто цього ще не зробив, подбати про зміну літньої гуми на зимову! Дотримуйтесь ПДР і дистанції, наближаючись до пішохідних переходів – сповільнюйте швидкість і будьте максимально пильними!», – попереджають рятувальники.

Ну, а Харків Times залишається тільки приєднатися до них та побажати всім читачам «безпечних подорожей і теплих посмішок від перших сніжинок».