Родини загиблих працівників «Нової пошти» у Харкові отримають допомогу від компанії

Фото: Харків Times

Родини шести загиблих співробітників інноваційного терміналу «Нової пошти» у селищі Коротич під Харковом, по якому 21 жовтня вдарила російська С-300 з бєлгорода, отримають 60 тисяч гривень.

Про це Харків Times дізнався з інтерв’ю Суспільному начальника термінала пошти Максима Колесника.

«Нова пошта» надає 60 тисяч гривень родинам загиблих. Також 10 тисяч гривень щомісяця отримає родина, у якої є дитина, це на одну дитину, та грант на 12,5 тисяч доларів, якщо вона захоче навчатися у будь-якому виші світу», — заявив Колесник.

За його словами, компанія також повністю оплачує лікування поранених співробітників.

Сьогодні «Нова пошта» на своєму сайті закликала всіх долучитись до збору, який компанія проводить спільно з волонтерською громадською організацією «Повернись живим».

«Вшановуємо памʼять наших колег і продовжуємо скорбіти. Ми вдячні кожному за підтримку, співчуття і переживання. Але також нагадуємо, що всім нам важливо захистити небо над нашими містами: тож долучайтеся до нашого з «Повернись живим» збору і прокачуйте ППО тут», – закликає «Нова пошта на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляв Харків Times, під час ракетного удару росії 21 жовтня по терміналу “Нової пошти” загинули шестеро працівників компанії. Наймолодшому з загиблих – 21 рік, найстаршому – 31.

Станом на ранок сьогодні, 23 жовтня, у лікарні залишаються 16 постраждалих від ракетної атаки росіян на термінал «Нової пошти» в Харкові 21 жовтня. Семеро з них знаходяться все ще у важкому стані, п’ятеро – у реанімаційному відділенні, двоє з них – у надважкому стані, на апаратах ШВЛ.