Протитанкова ракета, міни і навіть зенітка: на Харківщині знайшли російський схрон (відео)

Фото: dbr.gov.ua

Понад 10 тонн російських боєприпасів та зенітну установку виявили правоохоронці на деокупованій території Великобурлуцького району Харківської області. Ці боєприпаси російські окупанти не встигли забрати з собою під час відступу. Тож залишили у схроні, який обладнали у лісосмузі.

Про це Харків Times довідався з повідомлення ДБР.

“У схованці були протитанкові гранати, різноманітні міни, гранатомети, осколково-фугасні заряди, ящики з набоями різного калібру, касетні боєприпаси. Загальна вага знайденої зброї понад 10 тонн. Крім того, рашисти залишили в лісосмузі ще й протитанкову керовану ракету та зенітну установку «ЗУ-23»”, – розповіли у ДБР.

За оперативною інформацією, зброя належала мотострілецькому полку 11-го армійського корпусу берегових військ рф. Вилучені зброю та боєприпаси передадуть одній з бригад ЗСУ.

Як пловідомляв Харків Times, у Харківській області правоохоронці знайшли залишений окупантами схрон з реактивними штурмовими гранатами. Рашисти ретельно замаскували схованку на території однієї з лісосмуг в Чугуївському районі області.