На Харківщині від російських обстрілів загинули двоє людей, троє поранені

Фото: ДСНС

27 травня в Харківській області внаслідок російських обстрілів загинули два мирних мешканці, ще три отримали поранення. Протягом доби окупанти обстрілювали мирні міста та села області з артилерії та мінометів, також нанесли авіаудар.

Про це Харків Times довідався з повідомлень голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова та ДСНС області.

За його словами, 27 травня під ворожим вогнем опинилися прикордонні населені пункти Чугуївського, Харківського, Куп’янського районів.

“Ворог завдав авіаудару в околицях Кислівки. Під артилерійський та мінометний обстріл потрапили Колодязне, Красне Перше, Фихолівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Масютівка, Кислівка, Берестове.”, – повідомив Олег Синєгубов.

Жертви та постраждалі від російських обстрілів 27 травня:

– загинула 61-річна жінка у селі Шепувате Куп’янського району;

– загинув 60-річний чоловік, який знаходився на подвір’ї будинку у Дворічній;

– 60-річний чоловік поранений у селі Шепувате Куп’янського району;

– 58-річна жінка поранена у селі Фиголівка;

–  79-річна жінка отримала осколкові поранення у селищі Циркуни.

Багатостраждальний Вовчанськ зазнав інтенсивних обстрілів з боку окупантів. Російськими ударами в місті пошкоджені житлові будинки, паркани, господарські прибудови, вікна Будинку культури, адмінбудівля селищної ради, корпус учбового закладу, теплиця та гараж. За попередньою інформацією, люди внаслідок цих обстрілів не постраждали.

Як повідомляв Харків Times, 27 травня росіяни обстріляли ракетами С-300 село Липці Харківського району області. Одна ракета влучила у город і пошкодила житловий будинок та господарчі споруди, інша вдарила в полі.