Вночі росіяни атакували безпілотниками Великий Бурлук на Харківщині (фото)

У ніч на сьогодні, 24 травня, близько 03:20, російські загарбники атакували Великобурлуцьку громаду Куп’янського району Харківської області шістьма БПЛА «Герань». Внаслідок атаки сталися руйнування та пожежі.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Внаслідок атаки ворожих безпілотників були пошкоджені такі «стратегічні військові об’єкти», як житлові будинки мирних громадян, господарчі споруди, навчальні заклади та будинок культури.

«Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали речові докази та задокументували чергові наслідки російської агресії», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Як повідомили Харків Times у Головному управлінні ДСНС області, загальна площа пожеж, що виникли на місці влучання у селі Плоске Великобурлуцької громади склала 1200 кв. метрів.

«Всі загоряння ліквідовані силами 12-ї ДПРЧ у мінімальні терміни, постраждалих немає», – рапортують рятувальники.

Правоохоронці вже відкрили з приводу цієї атаки кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК).

Як повідомляв Харків Times, вчора, 23 травня, близько 10:30 ворог в черговий раз завдавав потужних артилерійських ударів по м. Вовчанську Харківської області.