Від ударів рашистів горіло підприємство і постраждали інфраструктурні об’єкти

Фото: Олег Синєгубов/Telegram

20 травня росіяни наносили удари по Харкову і населених пунктах у Харківському, Куп’янському та Чугуївському районах області. Внаслідок обстрілів постраждали двоє мирних мешканців.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, рашисти обстрілювали мирні міста та села з артилерії, мінометів та з використанням авіації. 20 травня близько 14:30, ворог завдав удару по Харкову дроном-камікадзе. В результаті було пошкоджено інфраструктурний об’єкт. Мирні мешканці внаслідок цього удару не постраждали.

Вкотре росіяни накрили вогнем м. Куп’янськ. Внаслідок обстрілу у місті сталася пожежа, і постраждали двоє мирних мешканців. 44-річного чоловіка госпіталізували, а 61-річний житель отримав медичну допомогу на місці.

За інформацією рятувальників, від ворожого вогню загорілися будівля приватного підприємства, а також трава, залишки будівельного сміття, вторинна сировина та щепка на відкритій території.

“Загальна площа пожежі склала понад 800 кв.м. Рятувальники оперативно ліквідували загорання. Загиблих не виявлено.”, – повідомили у ДСНС області.

В іншому місці Куп’янська російські снаряди влучили по приватному домоволодінню. Внаслідок пожежі загорілася господарча будівля з сіном. Пожежу ліквідували місцеві мешканці.

У Вовчанську обстрілами пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди, гаражі, знищено два автомобілі.

Внаслідок обстрілу з РСЗВ с. Лиман Перший Куп’янського району пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури.

20 травня піротехніки ДСНС обстежили більше 8 га території та знешкодили 137 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, 20 травня в Харківській області двоє чоловіків підірвалися на ворожих протипіхотних мінах типу ПФМ-1 «Пелюстка». Вибухи пролунали, коли чоловіки працювали на своїх присадибних ділянках.