У Харкові 444 житлові будинки на три місяці залишаться без гарячої води

У Харкові мешканці 444 житлових будинків на три місяці відключать гарячу воду. Споживачі залишаться без послуги з 1 травня по 1 серпня у зв’язку з проведенням планово-попереджувальних робіт.

Про це Харків Times повідомили у КП “Харківські теплові мережу”.

За інформацією підприємства, гарячу воду відключать у Холодногірському, Новобаварському та Шевченківському районах Харкова.

“В межах ремонтної кампанії буде виконано комплексні перекладки 6 кілометрів магістральних мереж, 39 кілометрів внутрішньоквартальних мереж та транзитних трубопроводів, реконструкція 7 магістральних камер, модернізація та автоматизація 6 центральних теплових пунктів. Крім того, житлові будинки комплексно підготують до нового опалювального сезону.”, – розповіли на підприємстві.

Тепловики кажуть, ремонтні роботи треба починати якнайшвидше. Невідкладний характер робіт також пов’язаний із надскладним опалювальним періодом, протягом якого довелося 8 разів перезапускати систему теплопостачання міста.

Як повідомляв Харків Times, під час опалювального сезону 2022-20223 років у Харкові через російські удари вісім разів перезапускали опалення. Місто не замерзло, не дивлячись на те, що російські “асвабадітєлі” щосили намагалися занурити нас у темряву і холод. Найскладніший опалювальний сезон в Харкові завершили достроково.