Випущена з бєлгорода ракета, ймовірно, вибухнула у повітрі над овочевою фабрикою у Харкові – Синєгубов

Внаслідок ракетного удару, який росіяни нанесли пізно ввечері 22 квітня, у Харкові пошкоджено теплиці та робочі цехи овочевою фабрики, у передмісті – зруйновано два житлових будинки і ще біля 10 постраждали.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“У Харкові одна з ракет влучила в землю. Ще одна ракета, ймовірно, розірвалася в повітрі над територією овочевої фабрики. Пошкоджені теплиці, робочі цехи.”, – повідомив очільник області.

У селі Котляри Харківського району пошкодження від російського ракетного удару більш суттєві. Тут зруйновано 2 приватні будинки, пошкоджено ще 10.

Внаслідок обстрілу загорівся житловий будинок та залишки автомобіля на площі 20 кв.м. Крім цього, вибуховою хвилею зруйновано гараж і 4 автомобіля, розповіли у ДСНС області.

За півтори години чотири підрозділи рятувальників загасили цю пожежу.

Мирні мешканці внаслідок удару та пожежі не постраждали.

Місця обстрілів оглянули слідчо-оперативні групи, та задокументували подробиці чергового злочину російських окупантів. Як повідомили у Нацполіції області, попередньо встановлено, що росіяни нанесли удар по Харкову та передмістю ракетами С-300.

Як повідомляв Харків Times, пізно ввечері 22 квітня, росіяни з бєлгородської області знову обстріляли Харків. Під обстрілом були цивільні обʼєкти, повідомив мер Харкова Ігор Терехов.