Російський бєлгогрод обстріляв сам себе (фото)

Фото: соцмережі

Пізно ввечері вже вчора, 20 квітня, у сусідньому російському бєлгороді, з якого на Харків уже другий рік летять ракети С-300, сталося те, що в рф називають «хлопок» або ж «шлєпок». Пізніше з’ясувалося, що з російського військового літака якимось дивом зірвалася керована авіабомба та вдарила по житловому кварталу російського ж міста.

Про це Харків Times довідався спочатку з повідомлень телеграм-каналів, а потім – з офіційної інформації міністерства оборони рф.

«Ввечері 20 квітня під час виконання польоту літака СУ-34 вкс над містом бєлгород сталося нештатне сходження авіаційного боєприпасу», – йшлося у повідомленні.

На превеликий жаль, бомба не детонувала, тому наші сусіди відбулися лише чималою вирвою, поваленими стовпами й пошкодженими автівками. Ну, й великим переляком. Багато бєлгородців та бєлгородок цього вечора здивовано та розгублено запитували «за что?!». Якби вони спитали в нас, отримали б конкретну й вичерпну відповідь: за Харків.

Як повідомляв Харків Times, пізно ввечері 16 квітня у російському бєлгороді, звідки на Харків уже другий рік летять ракети С-300, спалахнули дві пожежі на об’єктах енергопостачання. Перед пожежами мешканці бєлгорода чули вибухи, а після в частині міста та області зникла електрика.