На Харківщині від російських боєприпасів постраждали чотири жінки та чоловік

Нацполіція Харківської області

18 квітня у Харківській області від російських обстрілів загинули двоє людей, четверо отримали поранення. Ще одна жінка наступила на ворожу міну “Пелюстка” у центрі Балаклії. Наймолодшій з постраждалих – 18 років, найстаршій – 77.

Про це Харків Times повідомили у Нацполіції області.

Найбільше вчора дісталося Вовчанську – на мирне місто пізно ввечері 18 квітня рашисти скинули дві керовані авіабомби.

В результаті авіаційного удару у Вовчанську пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди та майже знищено ринок. Зазнали поранень подружня пара: 68-річний чоловік та 54-річна жінка. Медичну допомогу їм надали на місці події.

“Сьогодні близько 10-00 під час проведення пошукових робіт під залишками будівлі знайдено два тіла: жінки 1978 року народження і чоловіка 1972 року народження.”, – розповіли у Нацполіції області.

Під ворожими обстрілами вчора також перебували Куп’янськ, Дворічна, Петропавлівка, Кутьківка, Липці та інші міста та села Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів області.

Внаслідок російського удару по житловому сектору села Петропавлівка, що на Куп’янщині, пошкоджено будинки. Також отримала поранення 18-річна дівчина. Її доставили до лікарні.

В смт Дворічна через обстріли зазнала поранення 77-річна жінка. Вона також перебуває під наглядом медиків у лікарні.

В місті Балаклія 60-річна жінка наступила на міну «Пелюстка». З осколковими пораненнями її доставили до медичного закладу.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 КК України.

Як повідмоляв Харків Times, 18 квітня в місті Балаклія Харківської області внаслідок вибуху російської міни “Пелюстка” отримала поранення мирна мешканка. Жінка наступила на ворожий боєприпас у центрі міста.

У Вовчанську Харківської області внаслідок російського авіаудару загинули двоє людей і стільки ж постраждало. Майже повністю знищено місцевий ринок, також постраждав житловий сектор. Окупанти скинули на мирне місто дві керовані авіабомби близько 22:00 18 квітня.