Російський ракетний удар по Слов’янську забрав життя 15 мирних мешканців

Фото: dn.gov.ua

Внаслідок російського ракетного удару 14 квітня по місту Слов’янськ у сусідній із нашою Донецькій області загинули 15 мирних мешканців. Поранень зазнали 24 людини. Ввечері вчора, 16 квітня рятувальні роботи на руїнах зруйнованого росіянами будинку в провулку Парковому були завершені.

Про це Харків Times повідомили у Донецькій обласній військовій адміністрації.

«За уточненим даними, з-під завалів дістали 15 людей: 5 (у тому числі, 14-річну дівчинку) вдалося врятувати, 10 (серед них дворічний хлопчик) загинули», – повідомив начальник Донецької ОВА Павло Кириленко.

Донецька обласна військова адміністрація закликає тих мешканців області, які знаходяться в евакуації, наразі не повертатися додому. Тим мешканцям, які проживають у небезпечних районах та на деокупованих територіях, влада радить евакуюватися, щоб зберегти свої життя.

«Ми щиро вдячні усім, хто вже виїхав з області! Звісно, ми всі розуміємо, як хочеться жити у власному будинку, проте головна задача зараз – зберегти життя своє та своїх близьких! Донецька обласна військова адміністрація закликає кожного – не повертайтесь назад! Небезпека ще не минула!» – йдеться у зверненні ОВА.

Як повідомляв Харків Times, у Слов’янську сусідньої з нашою Донецької області кілька днів тривала рятувальна операція з порятунку мирних людей, які опинилися під завалами будинку в провулку Парковому через російський ракетний удар.