Скільки коштують м’ясо та ковбаса напередодні Великодня у Харкові – дані мерії

Великодній кошик у Харкові

Напередодні Великодня, який християни східного обряду цього року відзначають 16 квітня, у супермаркетах, спеціалізованих магазинах та на ринках Харкова можна купити м’ясо, сало та вироби з м’яса до свят. Ціни на цю продукцію стартують від 140 грн за кілограм.

Про це Харків Times повідомили у Харківській міськраді.

За інформацією мерії, на ринках свіже м’ясо (окіст свинини) коштує у середньому від 160 до 175 грн/кг, сало – від 140 до 220 грн/кг, ковбаса домашня – від 200 до 250 грн/кг.

У магазинах «Салтівський м’ясокомбінат» ковбаса домашня куряча коштує близько 185 грн/кг, грудинка по-угорськи – 350 грн/кг, балик «Дарницький» – 370 грн/кг. У магазинах «Безлюдівський м’ясокомбінат» грудинка коштує близько 220 грн/кг, ковбаса домашня – 160 грн/кг.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові назвали ціни на основні продукти для випічки пасок.

Напередодні та під час великодніх свят і поминальних свят у 29 громадах Харківської області заборонено відвідувати кладовища. Через високу мінну небезпеку закрито для відвідувань  753 кладовища.