Кулеметник 72-ої ОМБр з Дергачівської громади помер у лікарні від важких поранень

Сьогодні, 10 квітня у Дергачівській громаді Харківської області провели в останню путь кулеметника 72-ї окремої механізованої бригади Валентина Захарченка.

Про це Харків Times довідався з повідомлення очільника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка.

Він став на захист України у квітні 2022 року.

“Валентин у складі 72-ї ОМБр як кулеметник стрілецької роти брав участь у боях з російськими окупантами у Харківській області та на Донбасі.”, – розповів очільник громади.

Валентин Захарченко помер 4 квітня у лікарні від важких поранень, отриманих на одному з напрямків фронту.

Більшу частину свого життя Валентин прожив у Слатиному, де народився у 1985 році. До повномасштабного російського вторгнення чоловік працював в охоронній службі у Харкові.

“Валентин Захарченко був порядною, доброю, сміливою та щирою людиною з безмежним почуттям патріотизму до рідної України. Захисника поховали на Новомихайлівському кладовищі у Слатиному.”, – повідомив голова громади.

У Валентина залишилась неповнолітня донька Анастасія та мати Людмила.

Як повідомляв  Харків Times, 25 березня у Дергачівській громаді простилися з загиблим Олександром Тєлєпнєвим, старшим солдатом 92-ї окремої механізованої бригади. Герой віддав життя за Україну 17 березня у боях на Сватівському напрямку поблизу селища Новоселівське.