У Барвінковому легковик наїхав на протитанкову міну

Фото: Харків Times

Сьогодні, 29 березня, неподалік від селища Барвінкового Ізюмського району Харківської області легкове авто на ґрунтовій дорозі наїхало на протитанкову міну. Двоє людей загинули на місці, ще двоє отримали поранення.

Про це Харків Times повідомили у Головному управлінні ДСНС області.

Як повідомив у Telegram голова ХОВА Олег Синєгубов, загинули 16-річний підліток та чоловік 34 років. Поранені – молоді хлопці 20 та 24 років, вони шпиталізовані.

«Будьте уважними і обережними. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети», – йдеться у повідомленні.

Рятувальники закликають мешканців Харківщини не відвідувати «ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією».

Як повідомляв Харків Times, у місті Куп’янську підірвався на міні працівник «Харківобленерго» Роман Байбак. Від отриманих внаслідок вибуху травм 50-річний чоловік загинув на місці події.

Під час проведення ремонтних робіт у знеструмленому майже рік тому селі Щурівка на Балаклійщині під лінією електропередачі сапери виявили та знешкодили мінне поле.