Мешканку Дергачів, яка викинула переданого їй під опіку собаку військовослужбовця, підозрюють у шахрайстві

Фото: Нацполіція Харківської області

38-річна мешканка міста Дергачі Харківського району пообіцяла своєму знайомому, військовослужбовцю ЗСУ подбати про його собаку. Жінка взяла гроші у воїна, але песика прогнала. Зараз негідниця спілкується зі слідчими, які повідомили їй про підозру у шахрайстві.

Про це Харків Times повідомили у Нацполіції області.

За інформацією слідства, собака знаходився на деокупованій території неподалік від міста Бахмут Донецької області. Підозрювана дала згоду подбати про песика на початку цього року. Господар домовився про евакуацію тварини до Харківщини та для належного догляду за собакою перевів на банківську картку зловмисниці 7000 гривень.

“Отримавши кошти, жінка прогнала собаку, за якою повинна була доглядати, та витратила гроші на власні потреби”, – розповіли у поліції.

Де знаходиться, песик і що з ним сталося – невідомо. На жаль, собаку не знайшли.

23 березня жінці повідомили про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі.

Як повідомляв Харків Times, поліція шукає нелюдів, які вбили собаку, що жив на території церкви міста Барвінкове Харківської області.