У Дергачівській громаді поховали воїна, який понад місяць вважався зниклим без вісті

17 березня у Дергачівській громаді Харківської області простилися з Євгеном Толстопятовим, солдатом 184-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, який загинув у боях на Бахмутському напрямку.

Про це Харків Times довідався з повідомлення очільника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка.

“На початку лютого Євген зник безвісти. На жаль, з часом стало відомо, що підрозділ Євгена потрапив під мінометно-артилерійський обстріл під час виконання бойового завдання на одній із критично важливих ділянок фронту.”, – розповів голова громади.

Євген народився та проживав у Слатиному. Він навчався у місцевій школі, а після її закінчення вступив до СПТУ №52. На момент гибелі чоловікові було 46 років.

“Він був щирою, чесною і доброю людиною, справжнім другом для багатьох із тих, хто його знав. Героя поховали на Михайлівському кладовищі у рідному селищі.”, – розповів Вячеслав Задоренко.

У вічній скорботі залишилися рідні загиблого Героя: дочка Тетяна, мати Ганна та брат Роман.

Як повідомляв Харків Times, захищаючи Україну від рашистської навали загинув випускник філологічного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна Олексій Кузнєцов.