Завтра у Харкові пройде акція до дня народження Кобзаря

Фото: Харків Times

Акція «Відкрий для себе Шевченка» до 209-ї річниці від дня народження славетного українського поета Тараса Шевченка пройде завтра, 9 березня, у ТРЦ «Нікольський».

Про це Харків Times розповіли у прес-службі Харківської міської ради.

«Як повідомили в Управлінні у справах сім’ї та молоді, харків’яни зможуть взяти участь у конкурсах та вікторинах, присвячених життю та творчості поета, і отримати подарунки. Окрім того, охочі декламуватимуть вірші Тараса Шевченка. Усім учасникам акції вручать сувеніри», – йдеться у повідомленні.

Початок акції – о 16:30. Місце проведення – 1-й поверх ТРЦ «Нікольський».

В програмі виступ бандуристки з мелодіями на вірші Кобзаря, розповідь про поета, інтелектуальна  вікторина, присвячена його життю та творчості. Переможці цієї вікторини будуть нагороджені пам’ятними подарунками.

«О 17:00-17:30 – командні конкурси: прочитати вірш поета, заспівати його вірш та відгадати загадки. Усі учасники акції отримають на згадку магніт із зображенням пам’ятника Т.Г. Шевченка та строфами із його видатних творів», – розповіли у міськраді.

Як повідомляв Харків Times, увечері вчора, 7 березня, у Харкові ввімкнули освітлення на основних магістралях середмістя.