У Вовчанську під російський обстріл потрапила жінка, яка їхала на велосипеді

Фото: Харків Times

3 березня у Харківській області через російські обстріли постраждали двоє мирних мешканців. Було пошкоджено житлові будинки, заклад охорони здоров’я госпспоруди та гараж.

Про це Харків Times повідомили у Нацполіції області.

За інформацією правоохоронців, минулої доби рашисти наносили удари по прикордонних населених пунктах Чугуївського, Куп’янського та Харківського районів. Місто Куп’янськ неодноразово перебувало під ворожим вогнем. Внаслідок обстрілів пошкоджено щонайменше 9 житлових будинків, заклад охорони здоров’я, господарчі споруди, гаражі. Люди через ці удари, на щастя, не постраждали.

“У місті Вовчанськ Чугуївського району також пошкоджені приватні житлові будинки, господарчі споруди, гараж. Постраждала 69-річна жінка, яка прямувала до села на велосипеді та попала під обстріл. Постраждала самостійно звернулась до лікарні.”, – розповіли у поліції.

Внаслідок обстрілу села Берестове Куп’янського району поранення отримав 52-річний чоловік. Його госпіталізували до медичного закладу.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 КК України.

За добу з 3 по 4 березня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС загасили сім пожеж, спричинених ворожими обстрілами. Найбільша з них сталася 3 березня о 21:10 у Вовчанську.

“Горіли 2 господарчі споруди, прибудова до неї та дровник на загальній площі 150 кв.м. Вогонь локалізували о 21:55 та повністю ліквідували о 22:06. Жертв та постраждалих немає.”, – повідомили у ДСНС області.

Піротехніки ДСНС протягом доби вилучили та знешкодили 46 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міста Ізюма рятувальники доставили 8 тон питної води.

Як повідомляв Харків Times 2 березня у Харківській області через ворожі обстріли загинула жінка і знищено 1,5 тис тон зерна.