Поліцейський, що врятував Софійку з-під завалів у Куп’янському районі, привітав дитину з 11-річчям

Фото: Нацполіція Харківської області

Поліцейський Павло Нестеренко, який врятував Софійку з-під завалів зруйнованого 9 січня російською ракетою магазину у пгт Шеченкове Куп’янського району Харківської області, привітав дівчину з 11-річчям.

Про це Харків Times повідомили у Нацполіції області.

Повідомляється, що на сімейне свято Павла Нестеренка запросила родина Софійки, яка тепер вважає працівника поліції своїм янголом-охоронцем. Поліцейський постійно підтримує зв’язок з родиною, цікавиться здоров’ям дитини, її успіхами у навчанні, потребами. Софійка щиро прив’язалася до свого янгола-охоронця та вважає його близькою людиною.

“Дівчинка вже майже отямилась від страшних січневих подій, коли вона разом із бабусею після ракетного удару опинилася під завалами. Начальник сектору поліцейської діяльності № 1 Куп’янського РВП Павло Нестеренко голіруч відкопав дівчинку під уламками та шаром землі.”, – розповіли у поліції.

На жаль, бабуся Софійки, яка також опинилася під завалами, померла на місці.

Як повідомляв Харків Times, зранку 9 січня рашистські покидьки вдарили ракетою С-300 по місцевому ринку в селищі Шевченкове Харківської області. Від удару постраждали семеро людей, серед них – дівчинка. У десятирічної дитини осколкове поранення шиї, дівчину доправили на операцію до Харкова.

Керівник сектору поліцейської діяльності № 1 Куп’янського РВП Павло Нестеренко врятував жінку та 10-річну Софійку з-під завалів зруйнованого 9 січня російською ракетою магазину у пгт Шеченкове Куп’янського району Харківської області. Щоб дістатися до постраждалих, правоохоронець голими руками розгрібав цеглу, землю, уламки.