Брав участь у найзапекліших боях – на Донбасі загинув воїн з Харкова

20 лютого у Харкові простяться з загиблим захисником Андрієм Поповим. Він свідомо вступив до лав ЗСУ і брав участь у найзапекліших боях навколо Бахмуту.

Про це Харків Times довідався з повідомлення доктора культурології Харківської державної академії культури Олександра Кравченка.

Андрій Попов закінчив факультет культурології ХДАК у 2009 році. Він не був показним патріотом, знав ціну слову, прагнучи діяти замість говорити, згадує Олександр Кравченко.

“Андрій свідомо пішов у ЗСУ. Брав участь у найзапекліших боях навколо Бахмуту. Стриманий, розсудливий, іронічний, надійний… Саме на таких, як Андрій тримається фронт. Саме такі бійці наближають перемогу. Навіть ціною власного життя. Світла пам’ять та шана Герою. Щирі співчуття та слова скорботи батькам, рідним, близьким, друзям Андрія.”, – сказав Олександр Кравченко.

Поховають загиблого Захисника України сьогодні, 20 лютого, на 18 цвинтарі (пр. Гагаріна 362), Алея Героїв. Траурна церемонія розпочнеться об 11.:00.

Як повідомляв Харків Times, 18 лютого у Дергачівському районі Харківської області простилися з двома загиблими оборонцями Української землі – Борисом Кушніром та Євгенієм Дигалом. Обом нашим захисникам не було 40 років, і в обох залишилися дружини та діти.