У Вовчанську російські снаряди пошкодили будинки, магазини, будівлю “Укртелекому”

Фото: Нацполіція Харківської області

13 лютого російські окупанти обстріляли щонайменше 17 прикордонних населених пунктів Чугуївського, Куп’янського та Харківського районів області. Найбільшу за добу кількість ударів рашисти нанесли по місту Вовчанськ.

Про це Харків Times довідався з повідомлення очільника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Найбільше від обстрілів потерпає м. Вовчанськ Чугуївського району. Там за добу пошкоджено щонайменше 6 житлових будинків, вітрини торговельних павільйонів та магазинів, будівлі об’єкту цивільної промисловості, адмінбудівля “Укртелекому”.”, – повідомив очільник області.

Внаслідок ворожих обстрілів було пошкоджено будівлю сільського клубу у с. Моначинівка Куп’янського району. У Куп’янську, смт Дворічна та навколишніх селах пошкоджено приватні та багатоквартирні житлові будинки, господарчі споруди.

Минулої доби у Куп’янському районі через російські обстріли сталися дві пожежі, розповіли у ДСНС області.

“Близько 06:00 ворог завдав чергового артилерійського удару по приватному секторі м. Куп’янська. На одному з приватних дворів трапилась пожежа на площі 40 кв.м.”, – розповіли рятувальники.

Підрозділи ДСНС загасили цю пожежу о 07:15.

Друга пожежа, спричинена ворогом, трапилась о 17:39 у с. Подоли Куп’янської громади. Там горів приватний будинок на площі 100 кв.м. О 19:00 рятувальники локалізували вогонь, але потім були змушені повернутися до місця постійної дислокації у зв’язку з повторними обстрілами.

За попередніми даними, минулої доби внаслідок ворожих обстрілів люди не постраждали.

13 лютого біля села Нова Гусарівка на протипіхотній міні “Пелюстка” підірвався 46-річний працівник “Харківобленерго”. Постраждалого доставили до лікарні.

Як повідомляв  Харків Times, у селі Нова Гусарівка Балаклійської громади Харківської області працівник «Харківобленерго» підірвався на міні-пелюстці.