На Рогані та Горизонті відновили подачу води

Фото: КП "Харківводоканал".

У Харкові відновили роботу насосної станції, яка подає воду мешканцям житлових районів Рогань та Горизонт. Роботу станції було призупинено після ракетних ударів, які російські окупанти нанесли 10 лютого.

Про це Харків Times повідомили у комунальному підприємстві «Харківводоканал».

Внаслідок ракетної ататаки рашистів було зруйновано один із об’єктів енергетичної інфраструктури. Без електроенергії залишилася насосна станція, яка подає воду в частину будинків житлових масивів Рогань, Горизонт та Сонячний в Індустріальному районі. Після зупинки підкачуючих насосів, водопостачання на верхніх поверхах багатоквартирних будівель було на зниженому тиску або зникло зовсім.

“Фахівці підприємства намітили кілька способів вирішення цієї складної нештатної ситуації. Відновлювальні роботи велись поетапно. Наразі проблему повністю вирішено.”, – розповіли комунальники.

На підприємстві попередили, що на сьогодні відмічаються незначні стрибки та зниження тиску води на верхніх поверхах у нічний час.

Як повідомляв Харків Timesросійська ракетна атака 10 лютого призвела до відсутності подачі електрики на насосну станцію, внаслідок чого водопостачання частини житлових масивів Рогані та району Горизонт здійснюється з пониженим тиском.