На Рогані та Горизонті подача води здійснюватиметься за графіком

Ілюстративне фото

Подача води у житлові райони Рогань та Горизонт утруднена або здійснюється зі зниженим тиском внаслідок відсутності подачі електроенергії на насосну станцію, що обслуговує ці райони. Це стало слідством масованої ракетної атаки рашистських загарбників. На верхні поверхи багатоквартирних будинків вода подається за графіком.

Про це Харків Times повідомили у комунальному підприємстві «Харківводоканал».

«Ситуація контрольована, фахівці виробничих служб вживають усіх необхідних дій для відновлення водопостачання на водопровідних спорудах у цьому районі. Більшість споживачів забезпечено послугою», – йдеться у повідомленні.

Для мешканців багатоповерхових будинків, де вода тимчасово відсутня, її подача здійснюється із 07:00 до 12:00 та із 17:00 до 22:00.

Підвезення води здійснюватиметься автоцистернами КП «Харківводоканал» за адресами:

– вулиця Луї Пастера, 57;

– вулиця Шарикова, 44-а.

На підприємстві ще раз переконливо нагадують споживачам про необхідність мати в квартирах запас води на випадок виникнення екстрених ситуацій.

Телефон для довідок: 15-33.

Як повідомляв Харків Times, російська ракетна атака 10 лютого призвела до відсутності подачі електрики на насосну станцію, внаслідок чого водопостачання частини житлових масивів Рогані та району Горизонт здійснюється з пониженим тиском.