Суд відправив під варту підозрюваного у пошкодженні понад 150 автівок на Салтівці

Фото: suspilne.media

31 січня за рішенням суду було взято під варту харків’янина, якого поліція підозрює у навмисному пошкодженні автівок у Салтівському районі м. Харкова. На думку слідства, саме цей чоловік вночі різав колеса машин.

Про це Харків Times довідався з повідомлення начальника слідчого управління ГУ Нацполіції Харківської області Сергія Болвінова.

За словами Сергія Болвінова, звати нічного злодія Роман. Тиждень тому місцевий хлопець побачив Романа “у справі”, коли той різав колеса мікроавтобуса Volkswagen. Між чоловіками зав’язалася розмова, під час якої Роман погрожував хлопцю ножем, повідомив Серій Болвінов.

“Оперативники карного розшуку, слідчі та прокурори оперативно зібрали докази. Слідчі вже провели обшук – вилучили ніж та одяг.”, – розповів Сергій Болвінов.

31 січня Салтівський райсуд Харкова взяв під варту підозрюваного Романа без права внесення застави до 31 березня.

У суді Роман свою вину заперечував і планує оскаржити запобіжний захід, повідомляє Суспільне.

“Я не різав ніякі шини. Що тоді сталося? На мене напали із погрозою для життя. Не різав я ніякі шини, на Тракторобудівників був на мене напад”, — сказав підозрюваний.

Роману 43 роки. Він офіційно не працює, мав судимість і зараз є обвинувачуваним в іншій справі — за незаконне поводження зі зброєю.

Як повідомляв Харків Times, за підозрою у навмисному пошкодженні майна було затримано 43-річного харків’янина. Поліцейські підозрюють, що саме він порізав колеса понад 150 автівок у Салтівському районі м. Харкова.