Рятувальники виявили фрагменти тіла літньої харків’янки, загиблої від російської ракети

Фото: Харків Times

Сьогодні, 31 січня під час розбору завалів в пошкодженому російською ракетою чотирьохповерховому житловому будинку в Харкові рятувальники виявили фрагменти тіла загиблої внаслудок удару жінки.

Про це Харків Times повідомили у ДСНС області.

“Рятувальникам вдалось демонтувати більшу частину аварійних конструкцій, розчистити значну частину завалів будівельного сміття, під яким на рівні 4-го поверху були виявлені фрагменти тіла загиблої.”, – повідомили у ДСНС.

Станом на 16:30 31 січня завершився другий день аварійно-рятувальних робіт з розбору завалів та пошуку тіла загиблої.

На місці працювали верхолази, рятувальники, важка інженерна та комунальна техніка. Від ДСНС – 22 рятвуальники та сім одиниць спецтехніки.

1 лютого рятувальники планують продовжити всі види аварійно-рятувальних робіт на даному об’єкті.

Як повідомляв Харків Times, пізно ввечері 29 січня, близько 23:00, рашистські загарбники вдарили ракетою (попередньо С-300) по багатоквартирному житловому будинку в середмісті Харкова. На місці влучання спалахнула пожежа на площі 450 кв. м – горів зруйнований дах будинку. Також частково зруйнований був його верхній поверх. Внаслідок російського злочину загинула літня жінка, її чоловіка вдалося врятувати. Наразі він перебуває у лікарні. Постраждали також іще двоє мешканців будинку.

Вдень 31 січня харківські комунальники усунули пошкодження та подали тепло, воду та газ до постраждалого внаслідок обстрілу будинку.