У Вовчанську через ворожий обстріл постраждала 83-річна жінка

Фото: Нацполіція Харківської області

28 січня російські окупанти обстрілювали міста та села Куп’янського, Харківського, Богодухівського та Чугуївського районів Харківської області. Внаслідок обстрілів постраждала 83-річна жінка, також було пошкоджено цивільну інфраструктуру.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, рашисти обстрілювали Куп’янськ, Вовчанськ, Стрілечу, Козачу Лопань.

Внаслідок обстрілів сіл Червона Зоря та Одноробівка Богодухівського району зруйновані приватні житлові будинки. На щастя, без жертв та постраждалих.

У Куп’янську пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди.

“У Вовчанську внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено декілька приватних будинків, автомобілі, а також будівлю одного з підприємств. Поранення отримала жінка 83 років.”, _ розповів очільник області.

Постраждалу у стані середньої тяжкості доставили до лікарні.

За інформаіцією рятувальників, внаслідок обстрілів у місті Вовчанськ пошкоджено чотири приватні домоволодіння, господарчі споруди, три автомобілі. Окрім цього через удари роосіян постраждали три склади, чотири металеві ємності елеватора, плавзасіб та паркан одного з сільськогосподарських підприємств.

Тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 33 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Харків Times27 січня в Харківській області внаслідок російських обстрілів отримав поранення мирний мешканець. Ворожі боєприпаси також зруйнували  низку приватних будинків та закладів освіти.